Om Arcus WineBrands

Arcus WineBrands Sweden AB är ett bolag i Vingruppen i Norden. Vingruppen i sin tur ägs av Arcus AS i Norge. Vår idé är att förse den svenska marknaden med prisvärda viner, ofta tappade här i Norden för att minska på klimatavtrycket, från kända och välrenommerade producent men under våra varumärken.

Miljö, klimat och människan är viktigt för oss. Därför har vi i Vingruppen ett stort fokus på hållbarhet och vi följer inte bara utvecklingen utan vi gör vårt yttersta för att ligga i framkant.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete under fliken Hållbarhet.

Är du Restaurangkund? Vänd dig till Vingruppen.se

Postadress:
Box 7471
103 92 Stockholm

Besöksadress:
Regeringsgatan 109
Stockholm

Vinfinity™ – Vingruppen lanserar som första vinimportör en hållbarhetsfond

Vinfinity™ – Vingruppen lanserar som första vinimportör en hållbarhetsfond Idag inrättar Vingruppen en hållbarhetsfond – VinfinityTM.VinfinityTM kommer årligen att investera i flera olika hållbarhetsprojekt. Det här är vårt sätt att accelerera förändring i våra värdekedjor. Fonden kommer att boosta investeringar i hållbar infrastruktur och därmed påskynda den utvecklingen som behöver ske …
LÄS MER

Nyhet: Ruby Prosecco Rosé Organic

Nyhet: Ruby Prosecco Rosé Organic Vårens nyhet är här! Ruby Prosecco Rosé går nu att beställa till ditt lokala Systembolag. Torrt, fruktigt och med läskande syra och fräscha bubblor. LÄS MER
LÄS MER

Lansering av hemsida

Nu har vi en hemsida! Välkommen att söka information om våra produkter. Titta in hos oss med jämna mellanrum för att få inspirerande recept och nyheter om Arcus WineBrands. Det är här du kommer hitta våra nya lanseringar och spännande evenemang, mässor och provningar.
LÄS MER